محمودرضا پولادی: خدمت با سعادت استاد صنعتی بزرگوار درود و سلام و سپاسی درخور و بایسته و شایسته تلاش سترگی که در به سرانجام رسیدن کار سالنامه کازرون بدوش کشیدید. بی شک کار ارزشمندی انجام پذیرفت که تاکنون بی مانند بود؛ نه تنها برای کازرون که در دیگر شهرها نیز من نمونه ای بیاد ندارم. اگرچه بدون شک کاستی های بسیاری بر سر راه بوده و سنگ های فراوانی بر سر راه، اما همدلی و همراهی گروهی پایان خو‌بی را برایمان به ارمغان آورد. به زبانی دیگر باید گفت که خوبی و هنر کار در این بود که دوستان هنرمند و یاوران کازرون چون همیشه دست به دست هم دادند تا در کنار هماهنگی استاد صنعتی یک کارگروهی به بار نشیند و این را باید به نیکی یاد نمود.  هرچند ناگفته نماند که شیوه‌ی چاپ نگاره‌ها می توانست بسیار بالاتر باشد و کاغذ گزینش شده برای چاپ سالنامه می‌توانست بهتر و کار زیباتر و دلچسب تر از این باشد. 

مطمئنا زحمت زیادی برای این کار کشیده شده و وقت و هزینۀ بالایی نیز صرف گردیده، اما حیف بود که کیفیت کاغذ چاپ بدین شکل باشد که نوعی کهنگی و رنگ و رو رفتگی در تصاویر دیده می شد. در واقع تصاویر با کیفیت اصلی آن بسیار تفاوت داشت؛ کاش لااقل صفحات تصاویر را کاغذ براق انتخاب نموده بودند تا شفافیت و درخشندگی بهتری داشته باشد.

نکته دیگری که باید خدمت تان گفته شود، چیدمان تصاویر در لابه‌لای صفحات سالنامه است که بعضا با فصل ها و ماه‌های سال تطابق ندارد. فی‌المثل، تصویر گل نرگس درست در ابتدای دی ماه آمده، درحالی که بهمن فصل به بار نشستن این گل زیباست. یا مثلا در آغاز ماه اردیبهشت به نظر من می بایست تصویری از دشت ‌شقای‌های دشت برم و بلوط های زیبایش انتخاب می شد که در میان عکس های ارسالی خودم حداقل دو مورد بود. حتی اگر بنده به شخصه انتخاب گر بودم، برای تصویر روی جلد یا تندیس شاهپور را بر می گزیدم یا دشت شقایق های دشت برم. 

نقد دیگری که به محتوای کار مربوط می‌شود این که، حیف نبود در این سالنامه تصویری از دو زحمتکش عرصه فرهنگ و ادبیات عامیانه کازرون، زنده‌یاد مهدی مظلوم‌زاده و حسن حاتمی استفاده نشده باشد؟ و خیلی دیگر از شخصیت های فرهنگی و هنری و علمی کازرون که بسیاری از آنها هنوز در قید حیات‌اند؛ مثلا استاد طاهر شیخ‌الحکمایی، فرشاد فرشته حکمت، استاد محمود پاک نیت، دکتر رضا ملک زاده، دکتر ریاضی و...

پرداختن به وقایع و حوادث تاریخی کازرون از برجستگی های کار بود که حتی برای هم سن و سالان من هم جالب توجه بود.

در مجموع کار زیبا و ارزشمندی بود و امیدوارم در سال‌های آینده با رفع ایرادات تداوم داشته باشد.